Nejnovější recenze ze sekce Fritézy
- Výborný. Vyhovuje na 100%
ok
Kvalitní výrobek
výborné provedení a dobrá funkčnost
- Jídlo je rychleji hotové než v klasické troubě!
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení horkovzdušné fritézy Niceboy ION AirFryer PRO. Pěkný den, Niceboy
Kvalitní výrobek za super cenu v akci, vše funguje, jak má, intuitivní ovládání, provedení na velmi dobré úrovni, koupě nelituji
- Skleněný koš
- Variabilita
- Design
- Menší porce
Fritéza má jednoduché ovládání s digitálním dotykovým displejem, kde lze ihned intuitivně zvolit požadovaný program. Fajn je skleněný koš, kde můžete v průběhu pečení sledovat proces pečení. Myslím si ale, že je tato fritéza spíše pro jednoho člena, max dva, protože při pečení většího množství nelze fritovat vše rovnoměrně jako v klasické fritéze. Každopádně díky flexibilitě je tato fritéza velmi vhodná třeba někam na chatu na kolej, nebo pokud nechcete rozehřívat klasickou troubu.
Napsala jsem recenzi na špatný produkt . Tefal. Měla být na fritézu silvercrest. Tefal O.k.
Vadí mě síť ve spodní části koše. Bylo by dobré zařadit do sortimentu prodeje -papírové vložky do horkovzdušné fritézy.
- design
- funkce
- jednoduchost
- rychlost
- malý koš na vaření
Tato fritéza mě příjemně překvapila! Přijela kvalitně zabalená a s QR kódem na videonávod, což je praktický bonus. Funkce 3v1 – fritéza, gril a pánev v jednom – šetří místo i čas. Díky skleněnému koši nemá jídlo žádnou pachuť a připravuje se skoro samo s minimem tuku. Displej je přehledný, ale mokré prsty ho trochu matou. Ovládání je jednoduché, 6 programů, a jídlo máte hotové za chvilku. Jen ten plastový kryt na skleněné nádobě je trochu otravný na mytí, možná jde sundat, ale ještě jsem na to nepřišel. Perfektní velikost pro jednoho, pro větší rodiny bych ale sáhl po něčem s větším objemem. Celkově skvělý a praktický pomocník!
- Velká kapacita 5,5 litru
- Mohu připravit dostatek jídla pro celou rodinu najednou.
- Dotykový displej je jasný a snadno se ovládá
- Vyjímatelné části se dají snadno umýt, a to i v myčce, což mi opravdu šetří čas a energii.
Celkově jsem nadšená. Fritéza Sencor SFR 9500SS je skvělý pomocník do kuchyně, který zjednoduší vaření a přinese zdravější alternativy smažených jídel bez kompromisů na chuti. Doporučuji všem, kteří hledají způsob, jak si doma připravit chutná jídla jednoduše a zdravě!
- jednoduchost použití i čištění, množství receptů, kvalita jídla, design fritézy
- chybí tištěný návod
Fritézu jsem si vybral hlavně z důvodu kladných ohlasů z okolí. Tyto se potvrdily. Jídlo ve fritéze připravené je velice chutné, zdravé - bez oleje a hlavně jeho příprava je jednoduchá a rychlá. Mytí fritézy také nezabere moc času.. před opětovným použitím stačí otřít, pokud je více znečištěná, pak se o její mytí postará myčka nádobí. Jako velké plus hodnotím množství jednoduchých receptů - k dokonalému výsledku nemusí být člověk profesionální kuchař. Při rozbalování fritézy jsem postrádal tištěný návod k použití, hlavně před prvním spuštěním fritézy by byl vhodný. Naopak mě mile překvapil design, kvalita zpracování a rozumné rozměry fritézy.
- jednoduché čištění
- snadné ovládání
- aplikace HomeID
- technologie RapidAir
Ihned jsem si fritézu Airfryer oblíbila. Každý den připravuji různé obměny zeleniny, i dětem nyní opravdu chutná. Na povrchu křupavá, uvnitř příjemně měkká, pouze s kapkou oleje a to vše díky skvělé technologii RapidAir. Objem 6,2 l je naprosto ideální pro 4 člennou rodinu. Okamžitě jsem si nainstalovala aplikace Home ID, kde jsem nalezla podrobný návod a hlavně řadu inspirativních receptů, které postupně zkouším.
- dobře se čistí, jídla jsou rychlá a chutná, fritéza hezky vypadá
Nedávno jsem zakoupil horkovzdušnou fritézu. Nejsem fanoušek vaření, ale s fritézou mi nevadí, jelikož je to rychlé, bez složitého úklidu, kvůli předvybraným programům jen zvolím a neřeším. Jídla jsou dobrá, nejsou vysušená. Navíc se dobře čistí, má nepřilnavý povrch a celkově mi přijde o hodně lepší než klasická trouba. Dobré je i že nezabírá moc místa na lince. Určitě doporučuji!
- tichá, rychlá příprava, snadný úklid
Fritéza má hezký design, velikost tak akorát pro 2 dospělé, tichý chod. Vaření je snadné, lze využít přednastavených programů nebo si nastavit čas a teplotu dle připravovaného pokrmu. Ráda vařím bezmasé pokrmy a zelenina připravená ve fritéze je krásně křupavá, ale ne vysušená. Zeleninu je před přípravou dobré promíchat s oblíbených kořením a troškou oleje a stačí 15 min a zaručeně si pochutnáte. U mražené zeleniny nebo hranolek, stačí jen přidat 5 min navíc, nemusí se předem rozmrazovat. Údržba přístroje je také velmi jednoduchá, stačí opláchnout nebo v případě většího znečištění lze umýt i v myčce na nádobí. Uklizeno je raz dva.
- Úspora času, oleje, nádobí, nervů, jednoduché ovládání, snadné mytí
- Nemám žádnou výhradu
Naprosto ideální záležitost pro chlapa, koupila manželka. :-D Jeden šuplík, žádný nádobí, klouzající kuchyň a luxusní večeře za pár minut. Jako první jsem zkusil žebra a domácí americké brambory. Žebra měla i kůrčičku, vážně jako z grilu.
Naprosto doporučuju na paličky, křídla a další masové záležitosti.
Není potřeba žádné předehřívání a za chvíli je hotovo. Hranolky lepší než z mekáče. Zkusil jsem taky domácí chipsy, a aby se neřeklo, tak i grilovanou zeleninu.
Můžu doporučit celou pečenou dýni - začala sezóna, ze které jsem potom udělal krém. A samozřejmě topinky na sucho k tataráku.
Pak hezky šup šuplík do myčky a je čistá kuchyň. Vytknout asi není co. Ovládání je jednoduché a intuitivní. Větší velikost 6,2 litru je určitě lepší, když je Vás doma víc. Možná jen časem dokoupím nějaký příslušenství dovnitř.
- Šuplík lze kompletně dát do myčky
- Extrémně tichý
- I přes větší model je velmi praktický a vejde se i do malé kuchyně
- Jednoduché ovládání
- Možnost vypnutí světla košíku během přípravy
- Velká úspora času, pánví a oleje
- Aplikace s recepty mi udělala velkou radost, jen je potřeba si hlídat, jestli je recept kompatibilní s Vaším modelem. Pokud ne, je potřeba si jednotlivé recepty trochu “osahat a přizpůsobit”
- Možnost dokoupení komponentů na pečení apod.
- Je opravdu velmi tichý, a to včetně signalizace ukončení programu, která obzvlášť, pokud máte kuchyň s obývákem, se dá lehce přeslechnout.
- Chybí český tištěný návod. K dispozici je qr kód, s čímž může mít někdo problém.
Nový pomocník do kuchyně.
Zkušenosti s air fryerem již mám, ale jedná se o “starší ročník” a no name výrobce.
Pořídila jsem si na základě doporučení od přátel tento model a je to jízda.
Určitě všem, kteří rádi, ve velkém a často vaří, doporučuji větší velikost, tedy tento, 6,2 l.
Větší jsem zvolila z důvodu, že se do něj vejde celé kuře.
Nesporné výhody:
Šuplík lze kompletně dát do myčky
Extrémně tichý
I přes větší model je velmi praktický a vejde se i do malé kuchyně
Jednoduché ovládání
Možnost vypnutí světla košíku během přípravy
Velká úspora času, pánví a oleje
Možnost dokoupení komponentů na pečení apod.
Za mě poměr cena / výkon nad očekávání a můžu jedině doporučit.
- Super i na rozpékání pečiva, takže je vždy čerstvý.
- Příslušenství
- Průhledné okýnko
- Snadné mytí.
Několikrát jsme vyzkoušeli a jsme velice spokojeni moc hezky vypadá doporučuji
- Tichý chod.
- Jednoduché ovládání.
- Méně oleje.
- Malá nádoba.
- Při větším naplnění nádoby se jídlo dělá nerovnoměrně.
- Grilování je nepraktické protože to všude prská.
- Horší zapnutí. (Než člověk najde grif, nebo s mokrýma rukama)
Fritéza má stylový vzhled, který se hodí do jakékoliv kuchyně. vejde i do menších prostor.
Dotykový displej je uživatelsky přívětivý a ikonky na tlačítkách jsou snadno srozumitelné. Vhodná k přípravě pro málo lidí, max pro dva.
Rybí filé bylo dokonale propečené a chutnější než z trouby.
Hranolky byly akorát, bez přebytečného oleje.
Grillovací rošt se rychle zahřál a maso na něm bylo výborné.
Výhody:
je tichá, snadno se ovládání, stáčí málo oleje
Nevýhody:
Malá nádoba, při větším naplnění sejídlo připravuje nerovnoměrně
Reakce značky Lauben
děkujeme za Vaši podrobnou recenzi.
Co se týče zmínky o malé kapacitě nádoby, ta je uvedena v technických parametrech produktu. Tento model je určen pro zákazníky, kterým menší kapacita vyhovuje. Pokud je nádoba přeplněná, může docházet k nerovnoměrnému propečení pokrmů, jak uvádíte, a je potřeba jídlo během přípravy promíchat, aby bylo rovnoměrně propečené. Na přeplňování nádoby upozorňujeme přímo i v manuálu.
Ohledně grilování a prskání oleje – podobně jako na klasické pánvi, dochází při grilování na grilovací části k prskání oleje, což je běžné při kontaktu tuku s vyšší teplotou.
Jsme rádi, že jste spokojeni s kvalitou připravovaných pokrmů, a věříme, že Vám fritéza bude nadále dobře sloužit.
S pozdravem,
Tým Lauben
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »