Nejnovější recenze ze sekce Fritézy
- Šťavnatost pokrmů
- Design
- Velikost fritézy
- Žádné
Fritézu používám necelý měsíc a jsem nad míru spokojená! Ohromila mě rychlost přípravy pokrmů a jejich šťavnatost. Fritéza má mnoho funkcí, takže se s ní dá uvařit i upéct skoro cokoliv. A když se nás sejde doma víc, tak udělám přílohu hned na jednou a pro všechny. Jsem ráda, že jsem se rozhodla zrovna pro tuhle.
- Velká
- Vejde se hodně jídla
- Filtr
- Snadná manipulace
- Dá se dát do myčky
- Větší než se zdá :))
- Spotřeba docela dost oleje
- Malá, skladná, pro 1 osobu ok
- Špatně řešený koš, drátěný rošt po 3 mytích ztrácí povrch.upravu.
- Rošt je drátěný! Vše se na něj připeče a fakt to nejde umýt ani po odmočení.
- O nepřilnavosti nemůže být ani řeč. I po odmočení koše nešly zbytky kuřete smýt.
- Myji měkkou houbičkou a po 1 umytí roštu můžu vyhodit, protože ji úplně ten drát roztrhá
Koupila jsem na vyzkoušení, jestli má dlouhodobě smysl. No, z Lidlu to rozhodně smysl nemá. Kvalita je bídná. Podle toho, jak vypadá fritéza cca za měsíc (3 použití), tak o Vánocích můžu kupovat druhou, ale rozhodně jinou.
Pro dvě osoby, dostačující fritéza
JSME MOC SPOKOJENÝ.DĚKUJÍ ALLEGRO.
- kvalitní
- kleště
- délka kabelu
Pro jednoho bohatě stačí
- výbava
- vleze se do ní toho hodně
- Rychlá
- Horkovzdušnou fritézu jsem vybírala velmi dlouho, protože mi nešlo pouze o kvalitu, cenu, ale i vzhled pro případ, že bych ji postavila na kuchyňské lince. Salente má krásný a jednoduchý design, skosený "panel" pro programování v horní části je velmi praktický a vypadá moc dobře. Všechna jídla, která jsem dosud vyzkoušela jsou perfektní, zejména americké brambory jsou křupavé a bez nasáknutí tukem. Na stejný způsob upečená zelenina, nakrájená na větší kusy - č.řepa, mrkev, batáty, brambory - super. Zatím není co vytknout, produkt doporučuji.
ok
- 2 koše - buď na dvě různý věci nebo rozdělím něco do dvou košů a je to rychleji a rovnoměrněji
- funkce match
Super
Jsem spokojena,už v ní peču a smažím,zatím funguje na 100%
- skutečně multifunkční, jednoduché postupy, šetří čas, hotové jídlo je dobré
Velikost a možnost dvou nezávislých jídel
- Strašně moc využití
- 6 programů
- Rychlé nahřátí asi za 3 min
- Žádný olej = zdravější levnější vaření
- Jednoduché ovládání přes displej
- Snadné čištění
- Perfektní na kolej pro studenty
Jako student na koleji si už nedokážu představit život bez týhle horkovzdušný fritézy. Dá se v ní připravit tolik různých jídel – od hranolek, přes hamburgery, maso až po muffiny – a přitom nahradí třeba i troubu a mikrovlnku. Dělá mi život mnohem jednodušší, všechno je rychlé a zdravější. Po celym dni učení si rychle udělám úplně plnohodnotnou večeři. Čištění je hračka btw. Upřímně.. zamiloval jsem si ji tak moc, že bych ji nejradši koupil všem studentům na koleji, aby si mohli konečně pořádně uvařit :D
uvidíme
S tímto produktem jsem velmi spokojen, plně splňuje moje požadavky, které jsem od něho očekával.
- odpovídá očekávání
- zatím nic