Nejnovější recenze ze sekce Fritézy
Je super fritovat dvě potraviny najednou. Vyzkoušeno.
- Velikost
- Funguje parádně
- Kompaktní rozměry: Nezabírá mnoho místa na pracovní ploše.
- Výkonné topné těleso: Rychlé zahřátí oleje a rovnoměrné smažení.
- Snadná údržba: Vyjímatelný koš s nepřilnavým povrchem usnadňuje čištění.
- Moderní design: Elegantní černý vzhled, který se hodí do každé kuchyně.
- Bezpečnostní funkce: Automatické vypnutí a ochrana proti přehřátí pro bezpečné používání.
- Kapacita 3 litry: Ideální pro přípravu pokrmů pro rodinu.
- Teplotní regulátor: Umožňuje snadné nastavení požadované teploty.
Jsem nadšená z fritézy Sencor SFR 6550 BK, která mi zpříjemnila přípravu oblíbených smažených jídel. Tento spotřebič je skvělou volbou pro všechny, kdo si chtějí vychutnat domácí fritování bez komplikací.
Zatím max.spokojenost.
Kvalita,rychlost,spolehlivost, úspora,praktičnost a ještě tomu výhoda zdravé stravování opravdu top
- Rychlejší příprava jídla než v klasicke el.troubě
- Podrobnější navod k použití by se hodil
- všechno super
- rychla priprava produktu
- velky vyber predpripravenych jidel
- jednoducha obsluha
- Velikost, příslušenství super. Jsem spokojená
- V krabici není český návod
Je super
Vse funguje jak ma, jen je potreba vyzkouset ruzne potraviny. Diky
Provedení nerez umožňuje nádobu mýt v myčce.
- Široké možnosti použití
- Málo vybavení na vkládání potravin do hrnce ( pečení atd.)
- Informace o vaření , pečení, v manuálu jsou málo obsažné
- Nasazování hrnce musí být velmi přesné, jinak se fritéza nespustí někdy až na poněkolikáté nasazení
- Přednastavené hodnoty smažení, pečení jsou informativní
Zatím nemám ještě vyzkoušeny všechny možnosti, plní to co jsem očekával. Potraviny z této horkovzd. fritézy jsou chuťově opravdu jiné ( měl jsem olejovou fritézu ) neplavou v tuku. Jen jsem si není jistý, zda výrobcem udávaná možnost mýt hrnec v myčce na nádobí bude vhodná ( radši ji nezkouším).
- Skleněná nádoba
- Hezký vzhled
- Tichý chod
- Velké využití
- Na dvě malé porce dostačující
- Skleněná nádoba se u dna málo prohřívá
Aby se jídlo ve skleněné nádobě propeklo, musí ho tam být malé množství ( max.dvě malé porce),jinak je horní vrstva spálená a spodní úplně syrová. Musí se častěji promíchávat, horký vzduch ve skleněné nádobě špatně cirkuluje a ke dnu se vůbec nedostane.
Větší nádoba na 7litrů a hlavně to má vyjímatelný koš.
- Úžasné pro dva lidi
- Žádná
- Povedený design a zpracování
- Možnost vaření v obou koších zároveň
- Celkem rozumná cena
- Intuitivní nastavení programů
Po předchozí fritéze od Tefalu, kterou jsme měli cca.7 let a u které samovolně vlivem únavy materiálu praskla vnitřní část rámu a prasklina se postupně zvětšovala, byli jsme nuceni z bezpečnostních důvodů pořídit novou. Vzhledem k tomu, že máme mnoho spotřebičů od značky Hisense, rozhodli jsme se i v tom případě pro výrobek od této firmy. Musím uznat, že fritéza je asi 2x větší, než zmíněný Tefal a to hlavně tedy díky dvěma košům. Ohledně ovládání, člověku chvíli trvá, než přijde na nastavení, protože přes digitální displej si člověk nastavuje takřka úplně vše (koš 1/2, teplota, čas, program potraviny). Koše mají velkou kapacitu pro smažení hranolek, apod. i pro 5 člennou rodinu a následné čištění je velice jednoduché. Jedná se v podstatě o "malou horkovzdušnou troubu". Kvalita se jeví na dobré úrovni, nic se nikde neviklá, nekroutí, uvidíme časem. Celkově výrobky Hisense hodnotím zatím pozitivně.
- Je to malá komplexní trouba, nemusím zapínat tu velkou
- Kvalitní provedení
- Bohaté příslušenství
- Díky akci jsem koupil za výbornou cenu
Zatím se s tím pouze seznamuji a neměl jsem tolik času. Aly myslím si, že velká trouba už pojede na minimum.
S výrobkem jsem velmi spokojená, vyzkoušeno a určitě doporučuji. Dcera si ho bude taký kupovat .je to paráda.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »