Nejnovější recenze ze sekce Fritézy
- Příslušenství na všechno
- Velký objem
- Mnoho programů
Jídlo chutná dobře
Spokojenost, jednoduchá obsluha i čištění. Připravené jídlo - losos - výborné.
Absolutní spokojenost
- jednoduchá obsluha
- žádná
- Jsem maximálně spokojený, funguje jak má, hranolky, brambory, maso, zapečená zelenina, spousta receptů v aplikaci
- Při vypnutém stavu,tj.odpojeno i ze sítě nejdou zobrazit recepty v aplikaci
Za mě spokojenost, zatím používám krátce ale vše upečeno na jedničku. Jen škoda, že nejsou součástí fritézy různé misky, set na špízy aj.musi se dokoupit zvlášť. Ale se základním vybavením jde dělat skoro vše.
Zatím spokojenost.
Funguje
- Rychlost, jednoduchost
Mezi parametry této horkovzdušné fritézy je i chladný povrch. To není pravda. Těšila jsem se na rozdíl s troubou, která zahřívá i okolí. Tento výrobek ale také. Škoda. Ale cena je dobrá.
Zatím vyzkoušeno dvakrát. Udělala jsem rybu a byla dobrá, nevysušená. A potom krokety, taky dobré. Pro dva lidi vystačí. Jednoduše se s tím pracuje. Smrdí to (doufám, že jen ze začátku). 15 minut frituje a potom zapípá. Sítko jsem dala do myčky.
Ještě se s ním seznamuji , ale zatím naprostá spokojenost.
Pečené brambory jsou fajn,
Pečené kuře se na poprvé dalo jíst, ale chce to vychytat přípravu. A zvyknout si na jiné chutě. Myslím že to bude Ok.
Od té doby co máme tento přístroj jinak brambory neděláme. Jsme už čerstvý důchodci, nejsme tedy dementní a ovládání nám nedělá problém. Pro mladé to zřejmě bude z pravěku, nemá hlasové ovládání. S každým taky mluvit nemusíme. Nám plně vyhovuje.
Tefal FR 314030
Přidáno: 15. července 2024
(naposledy upraveno 15. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- super,max spokojenost
Výrobek je vadný. Pánev (vyjímatelnou část) nelze normálné zasunout. Jde to pouze silou ale to tak nemá být.
Každá výstupní kontrola by to musela zjistit kdyby to dělali.
- cena + ekologická funkčnost pro spotřebitele i společnost.
jeste jsem nevyzkousela
- Pečení podle receptů je luxusní
- Kvalita zpracování a design
- Jednoduché ovládání
- Rovnoměrné fritování
- Přesné přednastavené volby (steak, hranolky atd.)
- Velice jednoduché čištění + možnost mytí v myčce
- Malé rozměry - můj záměr byl mít co nejmenší fritézu na fritování hranolek pro 2, popř. výroby celého jídla pro 1 osobu
Produkt velice doporučuji. Nejprve mě zaujalo opravdu precizní zpracování. Fitéza neklouže po lince. Šikovné nerezové kolečko nad košem je perfektní pro opření fritézy při vyndávání košíku.
Košík má uvnitř pojistku. Jeho povrch je naprosto nepřilnavý. Čištění košíku je opravdu snadné. Není v něm žádné špatně čistitelné místo. Krom košíku, zbytek fritézy zůstává po použití zcela čistý.
I přes varování v návodu, fritéza není zespodu horká, takže rozhodně může stát např. na lince.
Ovládání je jednoduché a intuitivní. Časy pro steaky, hranolky, atd., jsou připraveny naprosto přesně.
SIce je to jen menší fritéza, ale její design i funkčnost udělají v kuchyni radost.
Splnilo očekávání , snadné ovládání, rychla příprava pokrmu bez množství oleje.
Pro jednoho objem fritezy bohaté staci
Tefal EY 130815
Přidáno: 12. července 2024
(naposledy upraveno 12. července 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Je super
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »