Nejnovější recenze ze sekce Fritézy
- Rychlé, pohodlné a zdravé vaření. Mohu jen a jen doporučit. Vyzkoušeli jsme hranolky., kuřátko, zeleninku a vše výborné. A hlavně můžu připravit větší množství. Jedné nádobě masíčko v druhé přílohu. Neváhejte. Budete spokojení.
- Veliká nádoba, rychle, zdravé a čisté vaření. Sušička na ovoce zeleninu.
Žádná.
- Rychlá a kvalitní příprsva
Zatím jsem použila poprvé. Obsluha je velice jednoduchá. Piktogramy přímo na přístroji poučí jak jej používat při délce fritování různých potravin. Nemusí se hledat složitě v návodu.
- Kvalita zpracování
- moderní vzhled
- praktická údržba
- velký objem
- zdravější příprava jídel
- rychlost a úspora energie
- multifunkční využití
- velikost přístroje
- mírná hlučnost
O fritézu jsem se začal zajímat neboť se zaměřuji na zdravější způsob přípravy jídel. A právě tento produkt mě přesvědčil díky své schopnosti připravit pokrmy s minimálním množstvím oleje. Kromě toho mě zaujal design a kvalita značky Philips. S fritézou se dobře pracuje a jídlo z ní je křupavé a s nižším obsahem tuku. Ovladatelnost je velmi jednoduchá i díky digitálnímu displeji. Velikost je dostatečná jak pro jednotlivce, tak pro menší rodinu. Protože nerad myju nádobí, tak se mi líbí i možnost vyjmutí košů a mytí v myčce.
- snadnost ovládání
- rychlost přípravy
- všestranné využití
- dobrý výkon
- hezký design
- snadná údržba
- rozměrnost
Fritéza je moc hezký designový kousek, který mě hned oslovil svým vzhledem. A byl to dobrý výběr. Překvapila mě svou výkoností a rychlostí. Přes to, že není potřeba používat velké množství oleje, tak jsou například hranolky do 30 minut krásně dokřupava upečené. Oceňuji i rozdělení na dva koše, takže lze připravovat dva chody zároveň nebo vařit odděleně hlavní chod a přílohu. Snadné je jak ovládání, tak také údržba, jelikož se koše dají rozložit na několik kousků. V naší kuchyni si určitě najde své místo. Je ale potřeba počítat s tím, že je to větší spotřebič a mít pro ní dostatek vyhrazeného místa.
Obdarovaný je s horkovzdušnou troubou zatím spokojený.
- Velký objem nádoby
- Jednoduché
- Cenově přijatelné
Jednoduché používání, jednoduchá údržba a krásný výsledek pokrmu. Takto bych to asi zhodnotil. nemám co bych vytkl, vše je perfektní. Tímto moc děkuji za nákup a rychlé dodání.
- 2 nádoby
- Jednoduché nastavení
skvělá věc, za super peníze. Má to opravdu jednoduché nastavení, zvládne to opravdu každý. má dvě stejné nádoby, což je super (1x příloha, 1x hlavní) Příjemná a jednoduchá údržba. Doporučuji.
Výhoda tohoto produktu je, že funguje jak má !!!
- Za tu cenu výborná kvalita
- Kvalitní provedení
- Možnost mytí v myčce
Ne moc oleje, ale vejde se tam hodně. Rozumná cena.
- Jednoduchá obsluha,
- Výhodný pro menší rodinu, několik funkcí pro fritování
Fritézy firmy Tefal jsou kvalitní, bezporuchové s jednoduchou obsluhou
- Rychlost ,bez tuku
- Sladké až po maso
- Úspora času
- maly a sikovný,porce tak pro1-2 porce
- při smažení je cítit bakelit tohoto produktu,ještě druhý den byl zápach citit v bytě
SPOKOJENOST
- Mám už druhou horkovzdušnou fritézu a spokojenost, První vydržela cca 5 let a je pořád funkční, nastavení je však mechanické a to mi nevyhovuje. Lepčí je ta nová s digitálním nastavením♫♫♫♫
- Pro 2 osoby je ideální☺
- Kompaktní velikost
Splňuje moji představu
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »