Nejnovější recenze ze sekce Fritézy
spokojenost
Za nás supr řešení, konečně jsme se zbavili olejové fritézy. Tenhle kouzelnej hrnec umí fakt dobře hranolky a krokety, to jsem koukal. Navíc prakticky není cítit. Velice snad se umývá. Doporučuji.
- Smažení bez oleje
- Dvě samostatné nádoby
- Ovládání na dotykovym displeji
- Různý programy
- Bezpečnostní funkce vypnutí
je to prostě bomba! hodně se mi líbí, že v ní můžu dělat dvě jídla naráz což mi ušetří čas. vaření je mnohem zdravější, protože nepoužívám žádný olej, a přitom je jídlo krásně křupavé. super je i rychlé nahřátí, takže se nemusí dlouho čekat. ovládání je jednoduché, všechno jde nastavit během pár vteřin. a taky mě baví, jak snadno se čistí. za tuhle cenu je to fakt výhodná koupě!
zdravý způsob vaření. pokrmy jsou z něho chutné
- Jednoduché ovládání
- Jídlo z fritézy skvělé
- Jednoduchá údržba, vyndám, dám do myčky a hotovo
Horkovzdušná fritéza 700 EAF5B mi úplně převrátila život v kuchyni! :) Ovládání je maximálně snadné – prostě si najdu na internetu, na jakou teplotu a jak dlouho bych měl jídlo připravovat, nastavím a za chvíli je hotovo! Jídlo chutná fantasticky, vůbec nechápu, proč jsem si ji nepořídila dřív! Přednastavené programy jsou taky skvělé, ale většinou si vše upravím podle svých potřeb. Nemám absolutně nic, co bych vytkla, a rozhodně doporučuji!
- Spokojenost
- krásný nadčasový design
- dva košíky
- rychlá příprava jídel
- zdravější vaření
- úspora energie
- snadná údržba a čištění
- cena odpovídá kvalitě
Fritézu jsme pořizovali dceři do studentského bytu, myslela jsem, že já ji do své domácnosti nepotřebuji. Po té jsou jsem ji u ni vyzkoušela jsem názor změnila.
Dva košíky umožňují připravit přílohu i maso, rybu, špízy....najednou.
Teplotu i čas přípravy lze nastavit na každém koši zvlášť,
tak lze připravit bez problému celé jídlo najednou.
Při prvním vaření jsem kontrolovala stav pokrmu v průběhu vaření, ale vůbec není třeba. Vše se dokonale uvaří.
Zkoušela jsem i pečení loupáků, výsledek na jedničku.
- hezký design
- úspora času při vaření
- možnost vařit najednou přílohu i maso
- rychlost přípravy
- snadná údržba
Tuto fritézu jsem dostala od rodičů do studentského bytu. Snadno se v ní dá připravit příloha i maso najednou, díky dvěma košům. Výhoda je také nastavitelnost různých teplot v obou koších nezávisle na sobě. Šetří mi to čas i práci. Používám jí velmi často, zkouším nové recepty. Chuťově je jídlo z fritézy moc dobré, maso šťavnaté a nevysušené. Ideální spotřebič pro mladého studenta z nepříliš vybaveným studentským bytem.
- pro jednoho či dva dostatečná velikost, barva, aplikace
zatím funguje jak má
- Šikovná , malá fritéza. Tichý chod.
- Skvělý pomocník , spokojenost
- zdravé vaření téměř bez oleje
- aplikace Home ID plná receptů a inspirace
- možnost mytí nádoby v myčce
- velká úspora času při vaření
Dlouho jsme přemýšleli a pročítali recenze, jakou fritézu vybrat a jsem ráda, že jsme vybrali tuhle.
Velikost 6,2l je pro 3 člennou rodinu ažaž, úplně v pohodě vystačí pro 4 člennou. Zkoušela jsem slaná i sladká jídla a vždy připraveno za poloviční čas oproti pečení v troubě a velmi oceňuji přípravu téměř bez oleje.
Jsem nadšená i z možnosti vzít celou nádobu a dát ji do myčky.
Když mi dochází nápady, co vařit, stačí otevřít aplikaci, kde je plno receptů a spousta tipů co vařit, přehledně, žádné papírové návody a brožury, které skončí v šuplíku.
Určitě bychom koupili znovu.
Používali jsme z Lidlu fritezu SILVERCREST a spokojenost. Tento je oproti předchozímu menší. Ta velikost je až moc malá.
Zatím jsem nevyzkoušela
- rychlé nahřátí
- velký prostor pro jídlo
- odkapávací plocha pro přebytečný olej
- jednoduché ovládání
- design
- musím se naučit odhadnout dobu pečení, je to totiž mnohem rychlejší než v normální troubě
Tato fritéza je hezká na pohled a zároveň velice praktická. Spodní části, ve kterých se dělá jídlo, je možné vložit do myčky a odpadává tak mytí v ruce. Ovládací panel je velmi intuitivní, pokud fritéza není zapnuta, je vše zhasnuté. Jakmile se fritéza zapne, rozsvítí se i displej, který je opravdu jednoduchý a snadno pochopitelný. Ovládání zvládne i malé dítě - vyzkoušeno. Jídlo se dělá velmi rychle a mnohem zdravěji než ve fritéze plné oleje. Praktický je i časovač, který upozorní, když je časomíra u konce. Praktický je i korkový podstavec, který je standardně na vrchu fritézy, ale je možné kamkoliv ho přemístit a použít třeba jako podstavec pod rozehřátý koš s jídlem. Oleje stačí opravdu maličko, přebytečný olej steče do spodní části koše, takže se jídlo netopí v oleji. Smažená jídla jsou mnohem křupavější. Zároveň je možné požít i místo mikrovlnky na rozehřátí pokrmů.
- skleněná nádoba - kontrola stavu jídla
- ochrana proti popálení od skleněné nádoby
- 3 spotřebiče v 1!!
- minimalistický design
- extrémní rychlost přípravy jídla
- a zdravým způsobem
- naučit se s ne/citlivostí na dotyk
Připravuji jídlo pouze pro sebe a fritéza mi hodně hodně ulehčila. Zelenina na milion způsobů je připravena do 20 minut, nemusím nic předehřívat, prostě zapnu a pustím. A ještě k tomu bez nebo s minimem oleje a výsledek je opravdu luxusní. Doporučuji u hranolek 1-2x prohrábnout aby se všechny rovnoměrně propekly. :) Mě samotné velikost bohatě vystačí, pro dva bych už možná zvažovala o chlup větší. Záleží jak a co je člověk zvyklý připravovat, Použití skla velmi oceňuji - vypadá to dobře a mám kontrolu nad stavem pokrmu. Celkově je trouba velmi zajímavým designovým prvkem v kuchyni. Ani nemám tendence ji schovávat. Dotykový displej je velmi intuitivní, má pár přednastavených programů, které bohatě stačí. Jen je potřeba najít správný grif na citlivost dotyku. Na fiitéze je nálepka s QR kódem, který vás odkáže na jednoduchý video-návod, takže nemusíte nikde hledatt papírový manuál. Od grillu bych neočekávala nic extra. Beru to jako super doplněk - pokud potřebuji rychle osmahnout maso, tak ok. Jen pozor, dost to prská.
- bez zbytečného tuku, dobrý pomocník
- Hezký design
- Rychlá
- Tichá
- Dobře se myje
- Nejde vypnout bez zastrčené nádoby
- Mohla by mít druhé patro
Electrolux horkovzdušná fritéza 800 EAF7SB je opravdu velká, udělat v ní oběd pro celou rodinu není problém. Má hezké oblé hrany a dotykové ovládání. Na fritování s párou se teprve chystám, fritovací funkce je rychlá a účinná, nádoba se snadno myje. Nelze vypnout když je fritovací nádoba vyndaná, trvalo mi než jsem na to přišla. Všechno co jsem v ní vařila bylo moc dobré, ještě vychytat své recepty podle nejlepší chuti . Vše zatím bez chyby, jen musí bydlet na lince, uklízet po každém použití se nevyplatí
je to velmi šikovný pomocník do domácnosti, vyzkoušeli jsme již několikrát, nezklamal.
- funguje jak má
- i když je to XXL přijde mi malá, ale to je můj problém
Kvalitní produkt za slušné peníze.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »